Jobb i Sohogruppen!
Soho-gruppen som er paraplyen som består av Håndbakt OSLO og SOHO catering
er i stadig utvikling og vi trenger dyktige kollegaer og nøkkelpersoner
med på laget.
BAKER 40-60%
Er du en lidenskapelig baker som ønsker å jobbe i et innovativt og bærekraftig bakeri? Da kan du være akkurat den vi leter etter! Vi er Norges første plantebaserte bakeri og vi søker nå en baker til en 40-60% stilling, med mulighet for fulltid fra høsten. Som baker hos oss vil du ha ansvar for å lage noe av Oslos beste bakervarer som er 100% plantebaserte, bakt på økologisk og lokal spelt. Selv om formell utdannelse ikke er nødvendig, foretrekker vi noen med erfaring med surdeig og som har en lidenskap for faget. Arbeidstiden vil være 2-3 dager i uken på dagtid, og stillingen starter i august. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn og muligheten til å jobbe i et miljø som er opptatt av bærekraft og økologi. Som en del av vårt team vil du ha muligheten til å lære og utvikle deg som baker sammen med vår bakerisjef, og du vil være med på å skape noe unikt i Norge. Hvis du er klar for å ta på deg denne utfordringen og bli en del av vårt team, så søk nå og bli med på vår reise mot å skape flere steder som Håndbakt.
EVENT & MARKEDSKORDINATOR
Vi søker en kreativ og dyktig Event og Markedskoordinator til vårt lille matkonsern. I denne rollen vil du være ansvarlig for å planlegge, koordinere og gjennomføre ulike markedsførings- og eventaktiviteter som styrker vår merkevare og øker vår synlighet i markedet. Du vil jobbe med to forskjellige merkevarer som har ulike behov og strategier Ansvarsområder: •Planlegge, organisere og gjennomføre interne og eksterne events, inkludert messer, konferanser, lanseringer og kundeaktiviteter. •Kunde og ordrehåndtering. •Utvikle og implementere markedsføringsstrategier og kampanjer på tvers av ulike kanaler (digitale og tradisjonelle). •Koordinere med leverandører, partnere og andre interessenter for å sikre vellykkede arrangementer. •Produsere markedsføringsmateriell som brosjyrer, annonser, nyhetsbrev og digitale innhold. •Administrere og oppdatere sosiale medieplattformer og nettsider. •Overvåke og analysere markedsføringskampanjer og eventresultater, og foreslå forbedringer basert på data og feedback. •Budsjettering og kostnadskontroll av markedsførings- og eventaktiviteter. Kvalifikasjoner: •Relevant utdanning innen markedsføring, kommunikasjon, event management eller tilsvarende. •Minst 2 års erfaring med markedsføring og/eller eventplanlegging. •Sterke kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. •Erfaring med digitale markedsføringsverktøy og plattformer som Google Analytics, SEO, sosiale medier, etc. •Evne til å håndtere flere prosjekter samtidig og arbeide under press. •Kreativitet og sans for detaljer. •God forståelse av merkevarebygging og markedstrender. •Erfaring og lidenskap for mat, presentasjon og estetikk. •Du må ha førerkort klasse B. Personlige egenskaper: •Initiativrik og selvdreven med evne til å jobbe selvstendig og i team. Dette er viktig. Det finnes ingen mal på hvordan dette skal gjøres, og det er en kombinert stilling som krever ulike tilnærminger. •Resultatorientert med sterk gjennomføringsevne. •Fleksibel og tilpasningsdyktig i et dynamisk arbeidsmiljø. •Utmerkede organisatoriske ferdigheter og evne til å håndtere tid effektivt. Vi tilbyr: •En spennende og variert arbeidshverdag i et engasjert og inspirerende team. •Muligheten til å påvirke og forme vår markedsføringsstrategi. •Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Slik søker du: Send din CV og en kortfattet søknad hvor du beskriver hvorfor du er den rette for stillingen, til jenny@sohogruppen.no Søknadsfrist: Snarest. Oppstart: September / Oktober.
KOKK 60%
Vi søker en engasjert og dyktig kokk, enten faglært eller ufaglært, til vår café og cateringvirksomhet. Stillingsprosenten er 40-60%, med mulighet for fulltid utover høsten. Som kokk hos oss vil du spille en sentral rolle i å levere høykvalitets matopplevelser til våre kunder, både i caféen og gjennom våre cateringoppdrag. Ansvarsområder: -Tilberedning av matretter til caféen og cateringoppdrag, i tråd med våre standarder og menyer og bestillinger. -Delta i utviklingen av nye retter og menyer, med fokus på sesongbaserte råvarer og kreative løsninger. -Delta ut på cateringoppdrag, opplegg av mat, kokke-oppdrag og arrangementer. -Opprettholde høy standard for hygiene og mattrygghet på kjøkkenet. -Bidra til en effektiv arbeidsflyt på kjøkkenet, inkludert forberedelse, matlaging og opprydding. -Samarbeide tett med resten av teamet for å sikre en utmerket kundeopplevelse. -Håndtere bestillinger og lagerbeholdning, samt sikre at nødvendige ingredienser alltid er tilgjengelige. -Bidra til å opprettholde en positiv og produktiv arbeidsatmosfære. Kvalifikasjoner: -Relevant erfaring fra kjøkken, enten gjennom formell utdanning som kokk eller praktisk erfaring. -Kunnskap om og forståelse for hygiene- og mattrygghetsstandarder. -Evne til å arbeide effektivt under press og håndtere flere oppgaver samtidig. -Fleksibilitet med hensyn til arbeidstider, inkludert kvelder og helger. Personlige egenskaper: -Positiv og samarbeidsvillig innstilling. -Kreativ og nytenkende med en lidenskap for næringsrikmat, økologi og sesong. -Estetisk sans -Ansvarsbevisst og pålitelig. -Evne til å jobbe selvstendig og ta initiativ. Vi tilbyr: -En dynamisk og spennende arbeidsplass med mulighet for personlig og faglig utvikling. -Konkurransedyktige betingelser. -Muligheten til å bidra til og forme vår meny og mattilbud. -Variert arbeidshverdag! -Et støttende og inkluderende arbeidsmiljø. Slik søker du: Send din CV og en kortfattet søknad hvor du beskriver din erfaring og hvorfor du ønsker å bli en del av vårt team, til jenny@sohogruppen.no Oppstart: September / oktober.